PAPUAKIDS BESTYRELSE

Papuakids blev officielt stiftet i København d. 20. april 2004. Det er en privat, upolitisk og uafhængig forening, der arbejder frivilligt og ulønnet for at forbedre levevilkårene for børn og unge på Papua, Indonesien. Foreningen består af en bestyrelse på 6 medlemmer og 2 suppleanter.

 

Charlotte Refslund Thomsen

Formand. Charlotte har en kandidatgrad i Geografi fra Københavns Universitet og har, sammen med Gertrud Kümmel Birk beskæftiget sig med gadebørnene i Jayapura i foråret 2005. Charlotte arbejder som produktionsleder på TV 2.

Claus Skytt

Kasserer. Claus er uddannet i Danske Bank og har arbejdet som erhvervsrådgiver og afdelingsdirektør gennem flere år. Er ansat i Merkur Andelskasse og har her gennem årene arbejdet med mange NGOér og andre sociale projekter.

Bo Tengberg

Bo er uddannet filmfotograf fra Den Danske Filmskole og har været fotograf på såvel novellefilm og dokumentarfilm som spillefilm og populære tv-serier som ”Rejseholdet”, ”Nikolaj og Julie” og ”Taxa”. Bo underviser lejlighedsvis på Filmskolens fotograflinje.

Thomas Breinholt

Bestyrelsesmedlem i Papuakids. Thomas er uddannet agronom og har arbejdet som journalist i mange år. Han har blandt andet lavet tv for TV2 Lorry og Angel Films. Særligt er han kendt fra programserierne ”Åndernes Magt” og ”På kanten af verden” og “Sjæl og Videnskab”. I dag sidder han som Udviklings- og Faktachef på TV2. Udover sin store erfaring indenfor tv-branchen, blev Thomas som 24-årig optaget i Eventyrernes Klub.

Hanne Elisabeth Lind

Bestyrelsesmedlem i Papuakids. Hanne besøgte børnehjemmene i 2006, hvor aftalerne med Hawaii og Polomo begyndte at falde på plads. Hun har tidligere arbejdet i Indonesien med voksenundervisning og er nu kommunikationskonsulent i den hjemlige andedam.

Kristine Hansen

Bestyrelsesmedlem i Papuakids. Kristine har en kandidatgrad i Sydøstasienstudier fra KU, har rejst, boet og studeret i Singapore og Indonesien og har besøgt og arbejdet med børnehjemmene på Papua i 2008 og igen i foråret 2009 og 2010. Arbejder på NIAS, Nordisk institut for Asien studier og som tolk for Dansk Flygtningehjælp og freelance med konsulenthjælp til spille og dokumentarfilm mv.

Anne Garlich

Suppleant

Janne Madsen

Suppleant