Kom med til Papaukids LIVE#3

Vi gentager successen og inviterer til Papuakids Live #3 
– d. 21. november 2019 –


Papuakids inviterer til en aften i selskab med en række kunstnere, som optræder gratis til fordel for børn og unge i Papua. Kom med og hør indslag fra Jan Gintberg, Mikkel Beha, Jan Elhøj & Morten Kirchhoff og Trine Pallesen. 

Overskuddet for aftenens arrangement går ubeskåret til at forbedre børn og unges sundhed på Papua. Vi arbejder helt specifikt for at kunne finansiere en læge i to år og for at børnehjemsbørnene kan få ét æg om dagen – vi vil gerne tilføje protein til deres hverdagskost, som i dag primært består af kulhydrat i form af ris og nudler.

Vi kan her løfte sløret for programmet til Papuakids Live, som igen foregår i Riddersalen på Frederiksberg torsdag d. 21. november 2019. Arrangementet starter kl. 19.30. Dørene åbner kl. 19.00. 


Jan Gintberg
Stand-up komiker

En af Danmarks mest populære og garvede komiker kommer og giver en smagsprøve fra hans vanvittige komiske talent.
 
Mikkel Beha
TV-vært og eventyrer

Kom med på “Kurs mod nord og fjerne kyster”. Mikkel kommer og fortæller om deres tankevækkende rejser med Havana og Wallenberg.


Jan Elhøj & Morten Kirckhoff

TV-værter og eventyrer
I over 10 år, har Jan & Morten rejst rundt i verden og dokumenteret forladte steder. Med humor og indlevelse vil de fortælle om deres rejser til forladte steder.

 
Trine Pallesen
Skuespiller og sangerinde

Kendt fra tv, teater og film. Trine har sunget i flere sammenhænge og giver på aftenen et par numre. Senest har hun underholdt på Tivolis store scene med lækre jazz-evergreen. 

Papuakids har gennem de sidste 15 år arbejdet for at forbedre levevilkårene for børn og unge på Papua i Indonesien, ved blandt andet at støtte to børnehjem på Papua. Vi har været med til at stifte en sundhedsklinik, som børnehjemsbørnene og de fattige lokale familier kan benytte gratis. For derved at give børnene de bedste rammer for en bedre fremtid. 

Vi håber derfor I har lyst til at deltage i Papuakids LIVE #3 og få en underholdende aften og samtidig være med til at forbedre børn og unges sundhed på Papua for kun 180 kr. per billet. Unge under 18 år får billetten til 80 kr.

Køb billet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *